overons_banner

Waarom Blok & Boeije?

 • overons-icons-1
  Persoonlijke service

  Al ruim 25 jaar voert Blok & Boeije met veel passie en plezier reparaties aan de carrosserie van voertuigen uit. In het geval van schade aan uw voertuig nemen wij u graag de zorg uit handen. Contact tussen Blok & Boeije en klant staat tijdens een reparatie voorop, uw auto is bij ons in goede handen.

 • overons-icons-2
  Makkelijk een offerte aanvragen

  Via verschillende wegen zijn wij te benaderen voor de aanvraag van een offerte, namelijk per mail, telefonisch of met behulp van deze website . Wanneer wij de aanvraag van een offerte van u ontvangen nemen wij deze nauwkeurig in behandeling en zorgen wij binnen 24 uur voor een reactie.

 • overons-icons-3
  Schadeherstel aan alle merken

  In onze moderne werkplaatsen in Hurwenen en Oss repareren onze vakmensen alle soorten schades voor alle merken en type voertuigen. Wij geven u graag inzicht in het verloop van het reparatieproces, zodat u van te voren weet wat er gaat gebeuren en niet voor verrassingen komt te staan.

 • overons-icons-4
  4 Jaar garantie

  Blok & Boeije is een specialistisch bedrijf dat staat voor topkwaliteit in schadeherstel. Ons hoge niveau van kwaliteitsbesef en de door ons toegepaste normering zorgen ervoor dat we iedere keer weer met een trots gevoel over ons werk 4 jaar garantie geven op onze reparatie- en schadeherstelwerkzaamheden.
  Voor u een zorg minder.

 • overons-icons-5
  Al meer dan 20 jaar in het vak

  In 1995 zijn Joop Blok en Helma Blok-Boeije gestart met het repareren van autoschades in Hurwenen. Nu, ruim 25 jaar verder heeft Blok & Boeije zich kunnen ontwikkelen, met als resultaat een kundig team van 15 vakmensen die 5 dagen per week op een van onze 2 locaties voor u klaar staan.

 • overons-icons-6
  Vakkundige service met een glimlach!

  Wij dragen er de zorg voor dat onze werkplaats is uitgerust met de modernste apparatuur . Ons team bestaat uit vakmensen die met de benodigde opleidingen en het gebruik van deze apparatuur uw voertuig herstellen volgens de juiste richtlijnen.

Een impressie van ons bedrijf

overons-slider1
overons-slider2
overons-slider3
overons-slider1
overons-slider2
BB_OverOnsGallery3
BB_OverOnsGallery4
man_img

Ons verhaal

Blok & Boeije Autoschadeherstel is in 1995 door Joop Blok (en Helma Blok-Boeije) gestart. Na jaren in het vak te hebben gezeten besluit Joop zijn eigen bedrijf te starten in Hurwenen. Het bedrijf verzorgt inmiddels schadereparaties voor dealerbedrijven, leasemaatschappijen, autoverzekeraars, maar ook rechtstreeks voor particulieren.
Van de kleinste deuk tot de grootste schades.

Persoonlijke service en enthousiasme
De persoonlijke service van het enthousiaste team wordt door de klanten bijzonder gewaardeerd. Het streven van het serviceteam is om iedereen met een goed gevoel de deur uit te laten gaan met een auto die weer piekfijn in orde is.

Alle merken, elk type
Per jaar herstelt het schadeherstelbedrijf gemiddeld meer dan 1.500 voertuigen. Alle merken, elk type. Daar zijn ze bij Blok & Boeije best trots op.

- Joop Blok

video

Weet u wat u moet doen bij schade?

Klantenservice

Heeft u een vraag of opmerking? Kies een van de mogelijkheden hier onder of neem direct contact met ons op hier rechts.

Morgen Internet - Zorgeloos website