werkplaats_listview

Schadeherstel

Blok & Boeije is een specialistisch bedrijf dat staat voor topkwaliteit in schadeherstel. Ons hoge niveau van kwaliteitsbesef en de door ons toegepaste normering zorgen ervoor dat we iedere keer weer met een trots gevoel over ons werk 4 jaar garantie geven op onze reparatie- en schadeherstelwerkzaamheden.
Voor u een zorg minder.

Duurzame reparatietechniek
Voor zo ver mogelijk werken wij met milieuvriendelijke en hoogwaardige producten en apparatuur. Bijvoorbeeld door hoogwaardige kwaliteit autolakken toe te passen en gebruik te maken van een gespecialiseerd systeem voor de schadeafhandeling. We houden ons strikt aan alle wettelijke eisen op het gebied van Arbozorg en Milieu. Ook technisch gezien zorgen we voor duurzame reparaties zodat ook uw auto weer klaar is voor de toekomst!

Reparatie volgens kwaliteitseisen dealers en fabriek
Een vaak gehoorde opmerking: laat je auto onderhouden bij een garage van je eigen automerk. Bij schadeherstel gaat dat iets anders, daar werk je volgens de kwaliteitsnormen van de merkfabriek. Het is niet voor niets dat we onder andere een Volvo en Peugeot gecertificeerd schadeherstelbedrijf zijn.

form_image
Contact

Hurwenensestraat 2
5327 KT Hurwenen

+31 (0) 418 66 17 36
info@blok-boeije.nl

Lichtstraat 15
5349 CA Oss

+31 (0) 412 65 23 72
info@blok-boeije.nl

Hoe kunnen wij u helpen?

Klantenservice

Heeft u een vraag of opmerking? Kies een van de mogelijkheden hier onder of neem direct contact met ons op hier rechts.

Morgen Internet - Zorgeloos website